Nickelodeon și Vans lansează colecția de haine, accesorii și încălțăminte inspirată de SpongeBob SquarePants

Vans, brandul original de sport și susținător global al creativității, anunță lansarea a două colecții în colaborare cu show-ul Nickelodeon SpongeBob SquarePants, începând cu 4 iunie. Prima colecție cuprinde o gamă de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii clasice potrivite pentru fanii de toate vârstele. Cea de-a doua colecție este creată alături de designer-ul Sandy Liang, și prezintă propria interpretare a elementelor și personajelor seriei animate. Colecțiile vor fi disponibile și în magazinele din România, începând din iunie.

Articolele vestimentare din colecția Vans x SpongeBob SquarePants sunt dedicate femeilor, bărbaților și copiilor și cuprind:

• Sneakerși Old Skool cu SpongeBob și animalul său de companie, melcul Gary;
• Tricouri cu mânecă scurtă cu imprimeu cu SpongeBob și Patrick, cu inscripția Imaginaaation;
• Bluze cu mânecă lungă cu personaje și elemente din lumea Bikini Bottom;
• Hanorace Best Buddies cu grafică inspirată de fiecare personaj din serial;
• Tricou Jump Out cu SpongeBob sărind de bucurie;
• Ghiozdan mini cu Patrick Star, cu imprimeul checkerboard (tablă de șah) specific Vans.

Tot pe 4 iunie, Vans va lansa o colecție dedicată serialului SpongeBob în parteneriat cu designerul Sandy Liang, fană a celebrului show animat. Sandy a colaborat cu Vans pentru a crea o colecție capsulă care reinterpretează elemente iconice din serial.

Colecția Vans x SpongeBob SquarePants by Sandy Liang include:

• Două interpretări ale popularului model de sneakers Sk8-Hi 38 DX. Primul dintre acestea este decorat cu imprimeul checkerboard, nori florali și alte elemente vibrante preluate din seria animată. Cel de-al doilea model de sneakers Sk8-Hi 38 DX este un omagiu adus lui Sandy Cheeks, multitalentata cercetătoare și căutătoare de aventuri. Perechea de sneakers are culoarea gradient albastru-verde și aplicații florale delicate, care amintesc de floarea purtată de Sandy ca accesoriu al costumului de scufundări.
• 3 modele de îmbrăcăminte și accesorii inspirate de Sandy Cheeks, Squidward Tentacles, Patrick Star și SpongeBob SquarePants cu elemente reinterpretate în stilul specific al lui Sandy Liang.

Cele două colecții vor fi disponibile în magazinele fizice Vans și online începând cu 4 iunie. Pentru a vedea întreaga colecție Vans x SpongeBob SquarePants puteți vizita site-ul https://www.vans.com/spongebob.

Despre Vans
Vans®, un brand VF Corporation (NYSE: VFC), este brandul original de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii sportive. Colecțiile autentice Vans® sunt vândute în 97 de țări printr-o rețea de filiale, distribuitori și birouri internaționale. Vans® are peste 2.000 de locații de vânzare cu amănuntul la nivel global, inclusiv locații proprii, de concesiune și de parteneriat. Brandul Vans® promovează exprimarea creativă a tinerilor în sporturi extreme, artă, muzică și cultură stradală și oferă platforme progresive precum Vans Checkerboard Day, Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Custom Culture și hub-ul cultural și musical internațional House of Vans.

Despre Nickelodeon

Nickelodeon, ajuns la 41 de ani de activitate, este marca de divertisment numărul unu pentru copii. Nickelodeon a dezvoltat un business variat la nivel global, punând copiii pe primul loc în toate activitățile. Brandul include programare și producție de televiziune în Statele Unite și în întreaga lume, produse, experiențe digitale, bazate pe locație și filme de lung metraj. Pentru mai multe informații, accesați http://www.nickpress.com. Nickelodeon și toate titlurile, personajele și logo-urile aferente sunt mărci comerciale ale ViacomCBS Inc. (Nasdaq: VIACA, VIAC).

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)