10 beneficii ale epilarii cu zahar

Conform specialistilor, epilarea cu zahar (SUGARING) exfoliaza pielea, detoxifica porii si lasa pielea curata si neteda, în timp ce îndeparteaza celulele moarte si face ca pielea sa nu mai aiba acel aspect “de piele îmbatranita”.

  1. Nu doare.

Daca este executata corect de un specialist bine pregatit, nu doare precum epilarea cu ceara sau IPL. in functie de sensibilitatea la durere a fiecarei persoane in parte si de sensibilitatea pielii, durerea este in cel mai rau caz suportabila. De aceea, este recomandata inclusiv barbatilor, care sunt mult mai reticenti la epilarea cu ceara, anume din cauza acestei dureri.

  1. Cu cat e mai putina presiune asupra pielii, cu atat rezultatele sunt mai bune.
  1. Comparativ cu epilarea cu ceara, se aplica impotriva directiei de crestere a parului, dar se scoate in directia de crestere.
  1. Zaharul nu se lipeşte de piele, ci doar de firul de par.

  1. Se poate aplica pina si pe cel mai scurt fir de par si actioneaza chiar si asupra celui de sub piele. Nu se apasa niciodata pe piele atunci cand se aplica zaharul sau se desprinde.
  1. Nu este nociva pentru piele, pentru ca nu se aplica fierbinte si respeciv nu irita pielea si nu o predispune catre varice.
  1. Este o metoda sigura si recomandata inclusiv in cazul unei pieli cu eczema, psoriazis, varice sau vase capilare sparte si se poate realiza pe orice tip de piele (inclusiv afro-american, etc), pe diferite texturi ale firului de par. Este indicata chiar si persoanelor cu diabet.
  1. Este naturala, deoarece contine doar apa, zahar si suc de lamaie! Se cunoaste ca zaharul este un bun conservant natural, in care bacteriile nu pot supravietui.
  1. Pasta de zahar pentru epilare este foarte prietenoasa cu pielea si este solubila in apa, deci nu va rani pielea in niciun fel.
  1. Se curata foarte usor si are un efect mai indelungat. Iar cind creste din nou, firul de par este mai fin si mai rar.

Epilarea cu zahar poate fi testata la Unica Sport Romania, incepand cu ultima saptamana din aprilie.

Despre Unica Sport Romania

Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis in Republica Moldova in 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport sali de sport, dintre care una in Bucuresti, lansata in Septembrie, 2016.

in cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate sa devina mai sanatoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporala si slabit sanatos. in salile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slabire Unica Sport se bazeaza pe rezultate pe termen lung si conservarea tineretii corpului femeii datorita metodei propii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)