Culinar

Pastrav in crusta de sare, copt in jar

Pastravul in crusta de sare este o reteta gustoasa si satioasa, cu multe condimente, un preparat de vara copt in jar.

Reteta a fost preparata si oferita de Chef Liviu Bosnea, proprietarul grupului de restaurante Grill World.

Ingrediente:

un pastrav proaspat

ulei de masline

1 cana sare grunjoasa

2 albusuri

condimente pentru peste

1 crenguta rozmarin

cimbrisor

Mod de preparare

Se curata bine pestele si se spala. Se adauga o crenguta de cimbrisor in pestele curatat.

intre timp, albusurile de ou se bat spuma, apoi se adauga sarea grunjoasa si se amesteca bine.

Pastravul se unge cu ulei de masline (aromatizat cu rozmarin), se presara cu condimente pentru peste si se trece prin amestecul de sare grunjoasa cu albusuri.

Se coace pestele in jar, la foc temperat.

Mod de servire

Se sparge crusta de sare si se serveste pastravul cu felii de lamaie.


Despre Grill World

Deschis in 2016, grupul Grill World ofera preparate la gratar create de Chef Liviu Bosnea in cadrul celor doua restaurante de pe litoral: La Rotisor Mamaia si La Rotisor Neptun.

Restaurantul La Rotisor Mamaia este situat in Satul de Vacanta Mamaia 1 si ofera zilnic, intre orele 16 – 24, preparate la gratar.

Restaurantul La Rotisor Neptun este situat in Complexul Prichindel, Aleea Trandafirilor si organizeaza zilnic spectacole cu muzica live sustinute de formatia Nomad Music si Caravana lui Axinte.


Contact
Grill World
www.grillworld.ro

Save

Save