Un parteneriat care ofera Haute Couture in Design Interior

In iunie 2017, brandul de mobilier si decoratiuni de lux Toro Design si producatorul de covoare Haute Couture, Pierre Cardin Carpet, au incheiat un parteneriat pentru vanzarea colectiilor de covoare Pierre Cardin in Romania in showroomul Toro Design. Obiectivul comun al celor doua companii il constituie promovarea covoarelor Pierre Cardin cu Nano Tehnologia de autocuratare si adaptarea ofertei la piata de mobilier si decoratiuni interioare din Romania.

Obiectivul TORO Design este de a vinde in Romania, alaturi de proiectele speciale de design interior, peste 25.000 metri patrati de covoare Pierre Cardin in primul an al parteneriatului.

Covoarele din colectiile Pierre Cardin Carpet beneficiaza de Tehnologia NANO (tehnologie inteligenta de protectie impotriva petelor), fiind recunoscute pentru proprietatile lor de a respinge murdaria si lichidele varsate. Spre deosebire de covoarele obisnuite care raman patate, in cazul covoarelor Pierre Cardin este suficienta expunerea covorului la lumina soarelui iar pata se evapora.

Covoarele cu Tehnologia NANO produc o cantitate redusa de praf in comparatie cu covorul normal, fiind potrivite si pentru familiile cu copii sau pentru persoanele alergice, deoarece nu contin substante chimice periculoase si au rezistenta sporita la umiditate.

Obiectivele noastre pe termen mediu si lung vizeaza incheierea unor parteneriate strategice cu producatori de mobilier si decoratiuni de lux, precum si deschiderea de unitati in alte orase importante din tara, in functie de oportunitatile pietei. Parteneriatul cu Pierre Cardin Carpet se inscrie in linia de business Toro Design de atragere a furnizorilor de calitate si de promovare a serviciilor de design interior de lux, sub sloganul ”Haute Couture in Designul Interior”. Nanotehnologia a ajuns si in domeniul textilelor creand o revolutie in utilizarea si formularea substantelor organice insolubile. Este o noua tehnologie care permite crearea materialelor impermeabile si acovoarelor inteligente care tin departe murdaria si lichidele. Covoarele Pierre Cardin sunt fabricate cu proprietati foarte importante pentru sanatate: sunt antibacteriene, anti-insecte, anti-micotice, certificate Oeko Tex Standard (sistem international de testare si certificare) si au propritati de autocuratare, a declarat Tolga Oran, presedinte si investitor Toro Design.

Despre Toro Design

TORO Design este un brand de mobilier si decoratiuni de lux creat in 2016 pentru tarile din Europa Centrala si Balcani si reuneste o serie de designeri, artisti, artizani, producatori din Turcia si Romania, din Iran, Coreea de Sud si Uniunea Europeana.

Investitia initiala in crearea si dezvoltarea brandului Toro Design a fost de 0,5 milioane de euro.

Investitiile ulterioare Toro Design vor ajunge la cateva milioane de euro si vor include incheierea unor parteneriate strategice cu producatori de mobilier si decoratiuni de lux, crearea unui centru de design in Romania si mutarea unei parti a productiei la nivel local. Compania si-a propus sa ofere consumatorilor din Romania mobilier creat din materiale special selectate pentru a nu avea consecinte asupra sanatatii, piese realizate manual, in proportie de 80%, alaturi de colectii unice, create de echipa TORO Design.

Showroom-ul din Bucuresti a fost creat cu rolul de hub si sediu central pentru intreaga regiune si este primul din reteaua de showroom-uri care urmeaza sa fie deschise in Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara.

Pe langa colectiile de mobila inspirate de asteptarile clientilor si ale pietei in stilurile neo-clasic, baroc si oriental, compania ofera si servicii de design interior pentru vile si apartamente, precum si numeroase piese de mobiler si decoratiuni semnate de artisti recunoscuti, alaturi de mobilier din lemn masiv creat cu materiale de lux de la Casa Versace.

Detalii suplimentare pe www.torodesign.ro.

Despre Pierre Cardin Carpet – ”Cand stilul intalneste covorul”

Cu motto-ul ”Si stilul a intalnit covorul…”, Pierre Cardin, al carui nume a fost identificat cu moda in ultimii 50 de ani, si-a ocupat locul printre brandurile de covoare de top in 2006 si a devenit prima alegere a clientului oferind covoare Haute Couture.

Adulat de Asia, Pierre Cardin este unul dintre primii 5 francezi cei mai cunoscuti in lume. Om de afaceri si designer vestimentar in acelasi timp, in 2006 s-a lansat in colectia de covoare, oferind o tehnologie avansata si inovatii permanente, cu scopul de a transforma locuinta prin colectiile de de lux. Pentru a deveni lider al brandurilor de covoare de lux, Pierre Cardin isi creeaza propriile desene focusate pe calitatea perfecta si pe dezvoltarea nanotehnologiilor antibacteriene, antimicrobiene si anti-insecte. in ultimii 10 ani, producatorul de covoare a realizat numeroase teste in cooperare cu institutii internationale pentru demonstrarea proprietatilor igienice ale covoarelor Pierre Cardin.

Dimensiunile si formele covoarelor sunt diferite, astfel ca fiecare camera, mica sau mare, isi poate gasi covorul protrivit. Motivele de inspiratie baroca si orientala ale covoarelor cu arabescuri amintesc de ”O mie si una de nopti” si pot fi folosite pentru o decorare calda a livingului. Coridoarele laterale opteaza pentru modele lungi amestecate cu umbre de roz care imbraca sic locurile de trecere.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)