Cupio aniverseaza 4 ani dedicati frumusetii

Cupio este un brand romanesc, lansat oficial din 2012. Inca de la inceput, Cupio comercializeaza produse si instrumente profesionale pentru realizarea manichiurii, accesorii, produse pentru machiaj si ingrijirea corpului. Pe parcursul celor patru ani, brandul s-a bucurat de o notorietate din ce in ce mai mare, odata cu dezvoltarea portofoliului de produse si a serviciilor oferite clientilor.

Cupio aniverseaza 4 ani dedicati frumusetii

In 5 martie, brandul Cupio a sarbatorit patru ani, dedicati frumusetii si profesionalismului. Desi concurenta este acerba pe acest segment de piata, Cupio a reusit sa se dezvolte intr-un ritm alert, atat online cat si offline, atragand tot mai multi profesionisti din domeniile: make-up si manichiura.

Portofoliul de produse numara peste 8000 de produse indispensabile make-up artistilor, tehnicienelor de unghii, cosmeticienelor etc. In prezent, sunt inregistrate sapte branduri proprii, ce includ produse cu un raport calitate-pret foarte bun, produse inovative, ce corespund ultimelor trenduri: CupioGels®, Cupio to Go!®, Cupio One Step®, Cupio in the City®, Acryl DeLuxe®, CupioLash®, Cupio ProEpil®.

Un alt obiectiv a fost sustinerea dezvoltarii profesionale a specialistilor din aceste domenii, astfel Cupio si-a format o echipa de traineri, care ofera consiliere profesionala si sustin cursuri de specialitate sau seminarii gratuite. In afara de intalnirile organizate, cu cei interesati sa se perfectioneze, specialistii Cupio ofera clientilor materiale gratuite sub forma de tutoriale si raspund diverselor solicitari, pe blogul Cupio sau in reviste nationale de specialitate. Si crearea unei comunitati este foarte importanta, Cupio avand deja peste 80.000 de prieteni pe facebook (unde a initiat si un grup pentru support), si este activ si pe Instagram, YouTube sau Periscope.

In ultimii ani, Cupio a avut alaturi Ambasadori din randul artistilor autohtoni: Andreea Balan si Feli Donose, precum si make-up artisti consacrati si tehniciene de unghii.

Despre Cupio International

Brandul Cupio se bucura de o popularitate tot mai mare in randul saloanelor de profil, fiind unul dintre furnizorii principali de oje semipermanente (gel lacuri), geluri UV sau culori acrilice, echipamente si accesorii indispensabile pentru realizarea unei manichiuri profesioniste (pile, pensule, forfecute, instrumente cuticule, ornamente de unghii etc.). Folosita de make-up artisti, o alta gama extrem de apreciata o reprezinta CupioLash®, ce include gene false naturale banda, fir cu fir si extensii de gene permanente (realizate din fibre premium PBT-par sintetic de nurca).