Joilidon si costumele de baie pentru toate tipurile de siluete

Colecțiile de costume de baie Jolidon propuse pentru acest sezon sunt definite de o varietate largă de culori, imprimeuri și stiluri, potrivite pentru orice vârstă și orice formă a corpului, de la modele mai tinerești și îndrăznețe, la unele mai clasice și elegante.

În 2017, Jolidon a pus accentul pe modele si culori tineresti ale costumelor de baie, alaturi de materiale confortabile si accesorii frumoase; sutienele cu push-up (marca Jolidon), costumele de baie intregi (gen Baywach) si slipurile cu talie inalta acopera exact acele zone pe care dorim sa le ascundem si modeleaza corpul, dandu-i un aspect placut.

Cu toate astea, slipurile cu talie inalta, in stilul anilor 60-70, nu sunt intotdeauna cea mai fericita alegere, pentru ca, desi acopera abdomenul si zonele cu probleme, nu au o forma prea atractiva.

F2358.2

 

 

f2385.2

F2354.1

F2382.2

Push up-ul a ramas in continuare in topul preferintelor Jolidon si a publicul feminin (precum si a privitorilor masculini :)) deoarece modeleaza frumos decolteul, fie ca este vorba de un sutien al costumului de baie din doua piese sau ca este o intaritura a costumului de baie intreg.

Pentru adeptele stilului minimalist si pentru iubitoarele bailor de soare topless, Jolidon a creat compleul alcatuit din maiou si slip, pentru a fi purtat pe plaja sau inlaturat, in cazul iubitoarelor de plaja topless.
F2384.1

Save

Save

Save

Save

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)