O călătorie a culorilor estivale cu colectia de vară Tex de la Carrefour

Carrefour lanseaza noua colecţie Tex pentru vara.

Pentru zilele călduroase, Carrefour propune o colecţie inspirată de culorile sezonului estival, cuprinzand rochii de vară, camăși și pantaloni de in, accesorii amuzante, printuri vesele.

Colecția de vară Tex este disponibilă exclusiv în hipermarketurile Carrefour din țară, exceptând hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzău si Oradea Lotus.

Geanina-Ilies_Colectia-de-vara-Tex-2017Colecţia de vară Tex transformă visul vacanţelor în locaţii ideale, în piese pe care clienţii noştri vor adora să le poarte zi de zi. Imprimeurile caleidoscopice, croiala feminină, texturile aerisite, culorile aprinse și materialele bio sunt elementele cheie ce definesc acest sezon estival. Ne mândrim mult cu piesele vestimentare şi accesoriile care se înscriu în cele mai actuale tendinţe, în linie cu recomandările celor mai renumite case de modă la nivel internaţional. Mai mult de decât atât, pentru toți pasionații de shopping sau pentru cei ce își doresc sfatul unui specialist în modă, îi invităm să ne scrie pe pagina oficială de Facebook Tex, unde stilistul personal, Luminita, va oferi tricks and tips pentru tinute versatile, cu stil, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Potrivit comunicatului Carrefour, „Modelele sunt croite şi pentru publicul mai tradiţional, care va găsi o gamă largă de articole clasice, reinterpretate creativ în materialele şi culorile sezonului. În ceea ce priveşte încălţămintea, se poartă espadrilele cu motive florale, cu imprimeuri, sandalele cu talpă mai groasă, saboţii si papuci comozi şi practici pentru plajă, dar și tricourile cu paiete reversibile”

În cadrul colecției, stilurile propuse de Tex, pentru adulți și copii, cuprind: Tex Basic – ținute de zi, comode, printre care regăsim articole precum pantaloni, tricouri, cămăși, jachete; Tex Casual – o categorie dedicată persoanelor mai puțin formale, care caută confort; Tex Sport – țesături anti-perspirante și rezistente la purtare îndelungată; Tex Lenjerie – gama de lenjerie care se adresează întregii familii, ce include modele atractive, realizate din materiale de o calitate superioară, Tex Nightwear (pijamale) – îmbracaminte din materiale textile plăcute, moi și confortabile pentru pijama-party-uri perferte, Tex Baby – destinată copiilor între 0 și 3 ani, cu materiale confortabile, de cea mai bună calitate, inclusiv cu țesături bio, cu o largă varietate de articole pentru fetițe și băieței și Fashion Express – cea mai nouă gamă de produse creata de designerii Carrfour pentru tineri.

Colectia Tex de Vară 2017 poate fi gasita pe site-ul www.tex.carrefour.ro – #modacuchefdeviata.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 294 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 133 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 74 de magazine Billa.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)