Tatuajul cu henna – tot ce ti-ai dorit sa stii despre el

Expresia „tatuaj temporar cu henna” este oarecum improprie deoarece henna nu coloreaza decat stratul superficial al pielii, pigmentul de culoare nepatrunzand adanc, precum in cazul tatuajelor permanente.

Pasta de henna pentru tatuajele temporare se aplica cu ajutorul unor conuri, iar desenele variaza de la modele simple, pana la unele foarte complexe. Secretul consta in existenta unor modele de baza care se repeta de multe ori, sau sunt reproduse in oglinda, creand astfel o imagine hipnotizanta.

Culoarea desenului facut cu henna pe piele este un ruginiu-maroniu. Deoarece multe persoane isi doresc o culoare cat mai inchisa, care sa imite aspectul unui tatuaj permanent, exista si o gama de tatuaje temporare colorate, insa produsul folosit are in componenta sa, pe langa henna, o serie de alte substante chimice, folosite de regula in compozitia vopselelor pentru par, iar aplicarea acestora pe piele poate provoca alergii severe!

La inceput, desenul va avea culoarea portocaliu-aprins si se va inchide pe parcursul urmatoarelor doua zile, cand va ajunge la punctul maxim de dezvoltare a culorii si se va stabiliza sub o nuanta de maroniu.

Pe maini si pe picioare, unde pielea este mai groasa, se obtine o culoare mai inchisa decat pe thumb_0_x_600_2361-11037629_430727653786081_2706829526715026734_nrestul corpului. In functie de zona aplicata, de calitatea hennei si „mana artistului” desenul poate rezista pana la doua saptamani.

Pentru a proteja tatuajul, se poate unge zona desenata, cu ulei de masline sau ulei de cocos/shea, inainte ca aceasta sa ia contact cu apa si sapunul.

Daca nu esti pregatita pentru un tatuaj permanent, sau pur si simplu doresti sa-ti accesorizezi corpul cu modelele care te reprezinta, incearca tatuajul temporar cu henna!

Chocolat Salon ofera un pret PROMO: 50 lei (80 lei pret normal)/ segment (Un segment este echivalentul unei portiuni de piele de dimensiunea palmei).

Durata: maxim 30 min (Pretul unui tatuaj cu henna poate varia in functie de complexitatea desenului si timpul alocat crearii acestuia.).

Promotia este valabila pana pe 30 Aprilie 2016.

Save