Expert Instal Group devine distribuitor autorizat in Romania de vase de expansiune cu garantie 5 ani

Expert Instal Group, prin magazinul virtual www.shop-einstal.ro pune la dispozitia clientilor sai Vase de expansiune cu garantia de 5 ani, diferentiindu-se, astfel de  majoritatea firmelor de pe piata care ofera o garantie a produselor de aproximativ intre 2 si 3 ani.

Conform reprezentantilor Expert Instal Grop, decizia a fost adoptata in sprijinul clientilor „astfel incat acestia sa poata aprecia calitatea si sa se poata bucura de cele mai bune produse pe care ar putea sa le achizitioneze. Vasele de expansiune sunt produse care in mod normal au un grad ridicat de uzura. Din acest motiv alegerea unor astfel de  produse calitative si cu rezistenta ridicata este foarte importanta pentru utilizatori. Magazinul ofera o gama larga de vase de expansiune la care se adauga aceasta garantie extinsa a produselor. In mod cert acest lucru este avantajos pentru fiecare client in parte deoarece in acest fel, cumulat cu pretul deosebit de accesibil al produsului, putem spune ca alegerea facuta este una dintre cele mai bune si mai sigure. Pe ste-ul magazinelor pot fi vizualizate ofertele in desfasurare si de asemenea pot fi aflate si informatiile cu caracter tehnic ale fiecarui tip de vas de expansiune in parte la care www.shop-einstal.ro ofera garantia de 5 ani”.

Vasele de expansiune sunt produse de Global Water Solutions (GWS). Pe site pot fi gasite Expert Instal Group srl devine distribuitor autorizat in Romania de vase de expansiune cu garantie 5 aniaceste produse marcate cu o emblma albastra ce semnifica de fapt modul de atragere a atentiei clientului fata de oferta momentului si anume garantia de 5 ani acordata produsului. Aceste tipuri de vase de expansiune pot fi folosite intr-o gama larga de lucrari. Pentru realizarea acestora sunt folosite cele mai bune materiale astfel incat siguranta sa fie cea care primeaza si nicidecum alte interese. Produsul beneficiaza de acoperiri poliuretanice cu rol de protectie impotriva factorilor externi, ceea ce micsoreaza in mod cert probabilitatea defectarii acestor produse.

Fireste ca noul statut al magazinului Expert Instal Group si anume cel de distribuitor autorizat al vaselor de expansiune cu garantie 5 ani ii confera acestuia pozitia de lider in ceea ce priveste magazinele distribuitoare de astfel de produse. La acest moment nu exista niciun competitor care sa egaleze aceasta oferta, si cel mai probabil ca acest lucru nici nu se va intampla prea curand.

Despre Expert Instal Group

Expert Instal Group este distribuitor autorizat in Romania de vase de expansiune cu garantie 5 ani si distribuitor autorizat al pompelor submersibile marca Panelli.