Operatii estetice pentru corectarea fetei: liftingul facial si liftingul cervical

Stiai ca exista doua operatii estetice care garanteaza un aspect facial placut, neatins de trecerea constanta a timpului?

Procedura de lifting facial este solutia perfecta daca vrei sa scapi de ridurile aparute in jurul ochilor, a gurii sau chiar pe partea superioara a fetei, respectiv pe frunte.

Daca ai probleme cu surplusul de piele intalnit la nivelul gusii, afla ca poti scapa de el rapid si sigur cu operatia de lifting cervical!

Cum se realizeaza operatia de lifting facial?

Cu ajutorul laserului, medicul va realiza o incizie pe partea de profil a chipului tau pentru a reface pozitia pielii si a stratului muscular. Ulterior circumcizia va fi ascunsa sub linia urechii, astfel ca cicatricea va fi invizibila pentru ochii celor din jur.

Image result for beautiful face

Dupa ce aceasta etapa este finalizata, vei fi spitalizat o noapte si te vei putea intoarce acasa cu o imagine superba.

Cum se realizeaza operatia de lifting cervical?

Destinata celor care se confrunta cu bine-cunoscuta imagine de barbie dubla, in diverse grade de afectiune, acesta procedura are scopul de elimina depunerile excesive de grasime si piele de la nivelul gusei, cu ajutorul tehnologiei revolutionare laser.

Image result for beautiful face

In functie de dimensiunea surplusului, medicul va decide care este cea mai buna metoda de eliminare a acestuia. Astfel, in cazul in care cantitatea depunerii de grasime este mica, corectarea aspectului gusii se va realiza cu usurinta, prin liposculptura cu laser special.

In celelalte situatii, medicul va efectua cu atentie o incizie in spatele urechilor, pe fiecare latura a fetei. In acest mod, vei capata aspectul facial dorit, pielea si stratul muscular intinzandu-se in mod optim.

In plus, nu vei simti durere in timpul interventiei chirurgicale, procedura executandu-se la cele mai inalte standarde de profesionalism, sub anestezie generala.

Dupa finalizarea operatiei, vei fi tinut sub atentie medicala timp de o noapte apoi te poti intoarce in propriul camin, cu o noua infatisare ce emana perfectiune.

 

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)