Costumele de baie I.D.Sarrieri – indraznete, elegante, luxoase… dar nepractice

Costumele de baie I.D. Sarrieri, colectia 2017, sunt luxoase si indraznete in acelasi timp; majoritatea costumelor sunt elegante, intr-o singura culoare (albastru, grena, negru sau alb), cu insertii de dantela Chantilly.

Multe costume de baie sunt intregi, cu taieturi indraznete potrivite mai degraba pentru plimbari pe plaja si etalarea materialelor de lux ale costumelor, decat pentru obtinerea unui bronz frumos.

 

 

Majoritatea costumelor de baie in doua piese de la I.D. Sarrieri sunt special create pentru siluete perfecte, pentru femei foarte subtiri sau pentru adolescente. Costumele de baie din doua piese, sunt create cu bretele detasabile sau fara bretele, unele au sutiene in triunghi, fara push up, cu bretele subtiri; Slipul are talie joasa, este subtire sau poate fi legat in lateral. Unele dintre aceste costume de baie sunt in stilul anilor 80-90, cu volanase si sutiene drepte.

Aceste costume pot fi folosite pentru obtinerea unui bronz perfect dar nu pun in valoare un corp cu forme mai pline.

 

 

O categorie aparte o reprezinta costumele de baie intregi stil anii 80 care modeleaza frumos silueta chiar daca nu au un push up care sa ridice pieptul, astfel ca sunt potrivite si siluetelor mai pline.

 

 

Costumele de baie intregi, stil body sunt perfecte pentru inot si modeleaza frumos chiar si siluetele mai pline; sunt mai putin potrivite pentru bronz deoarece acopera o mare parte din corp; costumul de baie stil corset, fara bretele, poate fi incomod la inot dar arata frumos.

 

Un alt tip de costum de baie prezentat de I.D. Sarrieri, din doua piese, il reprezinta cel format din sutien in forma de triunghi sau sutien fara bretele si slip cu talie foarte inalta, in stilul anilor 60- 70. Desi slipul ascunde abdomenul si incearca sa modeleze silueta, in prezent forma lui este considerata neatractiva de publicul masculin 🙂 … In acelasi timp este mai putin utila la obtinerea unui bronz perfect…

Save

Save

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)