magazinemoda

Costumele de baie Noire – provocatoare sau vulgare?

Iti trebuie mult curaj sa imbraci pe plaja costumele de baie produse de Noire Clothing… De ce? Pentru ca majoritatea te ”dezbraca” mai mult decat costumele de baie minimaliste sau tanga.

Imprimeurile leopard sau sarpe, taieturile indraznete (la limita vulgarului), sireturile si decolteurile provocatoare, alaturi de postura si formele apetisante ale manechinelor, te duc cu gandul mai degraba la folosirea acestor costume de baie la petreceri private in piscina sau jacuzzi decat la folosirea lor pe plaja.

    

 

Costumele de baie intregi au foarte multe sireturi care modeleaza silueta insa altele sunt decupate in laterale facandu-le total nepotrivite pentru obtinerea unui bronz frumos (cine ar vrea sa se bronzeze in dungi?!).

 

Noire a pregatit si costume de baie decupate indraznet, in culori diferite care te vor face remarcata pe plaja dar care au si ”potentialul” de a-ti crea probleme, in lipsa unui prieten sau bodyguard :).

 

Un detaliu inedit, marca Noire il reprezinta siretul de pe piept (care dezvaluie uneori prea multe); in acelasi timp, fermoarul de pe mijlocul costumului intreg poate fi un detaliu ”apetisant” si incitant pentru admiratori.

 

Mai ”cuminti” sunt costumele in doua piese, chiar daca au imprimeu sarpe… desi folosirea lor necesita un corp sculptat si tonifiat, garanteaza un bronz uniform iar adeptele stilului topless pot renunta la sutien.