Distracție pe terasa The President cu muzica live!

Sarbatoreste Ziua Copilului si inceputul verii la terasa The President cu formatia Melotrom!

 

Pe 1 Iunie te invitam la distracție pe terasa The President!

 

In fiecare seara de marti, miercuri, joi si vineri intampinam vara cu petreceri in aer liber cu muzica traditionala, mancare gustoasa si multa distractie.

 

Petrecerea inaugurala va avea loc pe 1 iunie, intre orele 19.00 – 24.00, pe terasa Centrului de Evenimente The President, situata in Parcul Lacul Tei.

 

Rezervari si detalii: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379

Website: www.the-president.ro

Email: office@president-events.ro

Adresa: Bd. Lacul Tei nr. 145 (in Parc, pe malul lacului), Sector 2, Bucuresti

 

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

 

THE PRESIDENT dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscina si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

 

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

 

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri in experiențe placute.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)