Costumele de baie Jolidon 2020 – varietate de culori si modele indiferent de silueta

Pentru Jolidon colectia de costume de baie 2020 pare sa stea sub sloganul ”Sky is the limit!”

Culori si non-culori, imprimeuri leopard sau stil Hawayan, sutiene push up sau triunghi, volane, floricele, dungi, culori vii sau pale, stil army sau navy, dungi, flori, frunze (mari si mici), culori contrastante sau uni, sireturi, bretele, tot ce vrei si ce nu vrei gasesti in acest an la Jolidon.

Anul acesta, mai mult ca niciodata, Jolidon pare sa se adreseze tuturor tipologiilor de femei: subtiri, cu forme pline sau fara forme deloc, femei plinute sau atletice, provocatoare sau cuminti, adolescente sau mature. De apreciat este ca firma nu se fereste sa foloseasca pentru fotografii inclusiv femei mai plinute (aspect ce ar fi fost de neconceput cu 10 ani in urma).

Forma costumelor de baie din acest an cuprinde atat costume intregi cu bretele (potrivite pentru inot) sau fara bretele, perfecte pentru a atrage toate privirile pe plaja, cat si costume din doua piese, cu sistem push-up sau cupe elegante pentru un piept generos.

Costumele de baie in stilul anilor 80 cu volane sau cupe in forma de triunghi legate la ceafa sunt in voga in acest an si foarte apreciate. De asemenea, in functie de tipul siluetei si preferinte, poti opta pentru un slip lat sau ingust, mai decoltat sau nu.

Colectia integrala Jolidon 2020 poate fi gasita aici!

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)