Lent Optik ofera Consultatii oftalmologice gratuite in Hunedoara, Campia Turzii, Barlad si Vaslui

In saptamana 4-9 decembrie 2017, compania Lent Optik demareaza o noua campanie de consultaţii oftalmologice gratuite si masurarea tensiunii oculare cu tema ”Ochii – poarta deschisa catre suflet”, in judetele Hunedoara, Cluj si Vaslui.

Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de specialisti din Bucuresti cu aparatura de ultima generaţie in municipiile Hunedoara, Campia Turzii, Barlad si Vaslui, existand si posibilitatea achiziţionarii de ochelari corespunzatori. Campania continua programul de CSR derulat in Judetele Cluj și Caraș-Severin in luna noiembrie, in cadrul caruia 6500 de persoane au beneficiat de consultatii oftalmologice gratuite.

Prin intermediul acestui proiect, Lent Optik și-a propus sa vina in sprijinul publicului larg și sa atraga atentia asupra importantei sanatatii ochilor.

Consultatiile vor fi realizate de echipele mobile Lent Optik, zilnic, intre 4-9 decembrie 2017, de luni pana sambata, intre orele 9.30 – 16.30.

Despre Lent Optik

Lent Optik cuprinde o echipa de specialiști in executarea de ochelari pentru vedere, consultatii oftalmologice, eliberari retete, determinarea dioptriilor, ochelari de soare, ochelari de calculator, accesorii și reparatii specifice. Toate produsele și serviciile companiei sunt controlate și evaluate dupa un plan bine stabilit anterior.

In perioada 2012-2017, Lent Optik a derulat mai multe campanii sociale oferind consultatii oftalmologice gratuite locuitorilor din sute de localitati din toate zonele tarii. in urma investigatiilor din cadrul campaniilor, participantii au primit recomandari și retete specifice catre centrele de oftalmologie pentru corectarea problemelor mai grave.

Contact:

Telefon: 0762.769.457/ 0767.734.548/ 0767.944.522

Email: comunicare@lent-optik.ro

Website: www.lent-optik.ro

 

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)