Noblesse Palace Christmas Fair

Noblesse Palace Christmas Fair își așteaptă vizitatorii într-o lume de basm. Palatul nostru, situat în inima Bucureștiului, frumos împodobit în spiritul Crăciunului, transformă căutarea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi într-o călătorie printre obiecte unice și interioare rafinate, pline de mirosuri și arome. 
 
În acest an, Noblesse Palace Christmas Fair își așteaptă oaspeții timp de 3 zile, cu cadouri și decorațiuni unice de Crăciun. 
Program vizitare târg:
8 decembrie: 19:00- 23:00
9 decembrie: 12:00- 23:00
10 decembrie: 12:00- 20:00
 
unnamed(12)

Serile la Noblesse Palace Christmas Fair sunt presărate cu surprize și momente deosebite:
8 decembrie: Deschidere târg & Bal Caritabil
Ora 19:00

Prima seară din cadrul Noblesse Palace Christmas Fair este dedicată balului caritabil Noblesse, fondurile strânse in urma acestui eveniment urmând a fi donate Fundației “Șansă la Viitor”, pentru ajutorarea copiilor născuți prematur, cu probleme de sanatate.
Vom organiza o licitație cu diverse produse. Suma colectată, împreună cu suma strânsă din vânzarea biletelor (15 lei/persoană) vor fi donate fundației.
Vizitatorii sunt invitați să se bucure de o atmosferă magică, pe parcursul unei seri pline de momente speciale, oferite de către dansatorii Marian Miulet & Maria Popa, Daniel Constantin & Irina Ștefănescu), iar violoncelistul Valentin Dimitrie Simion si pianistul Robert Creimerman îi vor încanta cu un moment muzical memorabil.
9 decembrie: Christmas Party
Ora 19:00

Expozanți, vizitatori, anjagați, clienți, furnizori, parteneri, sponsori, cu toții vom sărbători și vom încheia un an rodnic printr-o petrecere tipică de Craciun.
Degustare vinuri | Concert live Viorica Pintilie

10 decembrie: Santa Claus is coming to…palace
Ora 17:00

În această perioadă a anului ne aflăm în domeniul poveștilor și al viselor, așadar, vom avea o seară dedicată în special copiilor, când il vom aștepta cu toții pe Moș Crăciun sa împartă daruri celor mici.

Invitați: Corul de copii “Vocea copilăriei” conduși de dirijor: profesor George Bucur

 

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)