Moș Crăciun ajunge astăzi la Târgul de Crăciun București!

Astăzi, 14 decembrie, Moș Crăciun sosește la Târgul de Crăciun București, din Piața Constituției! Marele moment va avea loc la ora 18:00, când Moș Crăciun va ajunge în piață cu celebrul camion roșu Coca-Cola, care va rămâne parcat, timp de trei zile, la Târgul de Crăciun București, pe Bulevardul Libertății.

Citește mai mult

Operatii estetice pentru corectarea fetei: liftingul facial si liftingul cervical

Stiai ca exista doua operatii estetice care garanteaza un aspect facial placut, neatins de trecerea constanta a timpului?

Procedura de lifting facial este solutia perfecta daca vrei sa scapi de ridurile aparute in jurul ochilor, a gurii sau chiar pe partea superioara a fetei, respectiv pe frunte.

Daca ai probleme cu surplusul de piele intalnit la nivelul gusii, afla ca poti scapa de el rapid si sigur cu operatia de lifting cervical!

Citește mai mult

O noapte la superlativ! Revelion 2020 Parcul Titan, 31 decembrie, ORA 20.00

Primăria Sectorului 3 îi așteaptă pe bucureșteni, pe 31 decembrie, în parcul „Titan”, începând cu ora 20.00, acces din bd. Liviu Rebreanu.

În acest an, prin evenimentul denumit generic  „O noapte la superlativ”!, Primăria Sectorului 3 continuă tradiția Revelioanelor tematice.

Programul pe ore al evenimentului Revelion 2020, „O noapte la superlativ!” este urmatorul:

20.00 Diana Matei & Taraful Cleante
20.40 Mirela Vaida & Band
21.05 Ad Libitum Voices
21.35 Nightlosers
22.10 Bosquito
22.45 Puya
23.20 Holograf
00.08 Cargo

La miezul noptii, are loc un spectacol cu focuri de artificii cu durata de aproximativ 8 minute.

Prezentatorul evenimentului este actorul Cosmin Selesi.

Va asteptam in Parcul Titan (acces din bd. Liviu Rebreanu), pe 31 decembrie, de la ora 20.00!

Revelionul 2020 este construit, din punct de vedere artistic, ca un periplu prin stiluri muzicale diferite. Numitorul comun este dat de influențele adăugate acestor stiluri, care au evoluat, odată cu societatea românească, în context global. Fiecare artist abordează un stil propriu, dar care a evoluat de-a lungul timpului, în mod distinct și specific. Oamenii tind să asculte aceeași muzică, să aibă aceleași obiceiuri, să creadă în aceleași norme și valori morale. În același timp, din fericire, păstrăm tradițiile proprii și identitatea culturală.

În acest context, Revelionul 2020 este un eveniment în care vom aduce în prim-plan valori universal valabile, așa cum sunt ele ilustrate muzical de artiștii invitați, muzicieni importanți din muzica românească: Diana Matei și Taraful Cleante, Mirela Vaida & Band, Ad Libitum Voices, Nightlosers, Bosquito, Puya, Holograf și Cargo.

 „O noapte la superlativ”!  este un eveniment complex, plin de culoare, cu artiști îndrăgiți și jocuri impresionante de lumini.

La superlativ va fi și spectacolul de focuri de artificii de la miezul nopții!

 Accesul publicului la eveniment este liber.

Citește mai mult